Print Friendly, PDF & Email

Кога да отидете там?.. Северна Гърция е подходяща за море след 15 юни. Преди това можете да посетите острова само за разходка, но водата все още е много студена. Изпитано!

Алеа е хубав и изискан хотел, състоящ се от малки двуетажни сгради, разпръснати на голяма територия.

Предлага най-различни помещения за настаняване: като най-малкото им помещение e супериорната  стая 24m2, което е една нормална стая. Junior Suite 28м2 са по-големите помещения и разполагат с просторна стая с всекидневна част. По-готини, разбира се са Junior Suites with Private Pool където ще се плацикате и в собствен басейн. За по-големите компании или семейства, препоръчвам Luxury Suite, който е 44м2., с 2 бани, спалня и отделна всекидневна с 2 разтегателни дивана. Тук смело могат да се настанят до 5 човека. Има и същите такива, но и със собствен басейн- Luxury Suite with Private Pool  🙂

Хотелът предлага изхранване на Ultra All Inclusive. Освен основните хранения, през целия ден някъде има изнесени храни и напитки. С две думи гладни няма да останете. Специални благодарности, за дето ни изнесоха да хапнем въпреки, че се настанихме в хотела след 9.30 вечерта, когато вечерята беше почти приключила и хората прибираха. При чекирането на рецепция, момичето ни предложи да ни заведе да хапнем.Плажът на хотела е много хубав и голям. Естествено с дребни камъчета преди влизане, което е запазената марка на о. Тасос. На плажа работи и бар, на който да се разхлаждате.