Print Friendly, PDF & Email

Все още можете да посетите Йордания с удобния и директен полет на Райън еър до Акаба. Последният възможен полет за тази пролет е 22 март, а полетите се осъществяват всяка сряда и неделя. Можете да избирате престой от 3, 4 или 7 нощувки, като горещо препоръчваме последният вариат, в случай, че искате да разгледате прекрасната страна.

Примерно полетно разписание с директен полет на Ryan Air:
София- Акаба 17.35-20.30 Акаба-София 21.05-00.10 (на другия ден)

Препоръчани хотели на брега на морето:

Mövenpick Resort & Residences Aqaba 5*

https://www.movenpick.com/en/middle-east/jordan/aqaba/resort-aqaba/overview/?utm_source=google&utm_medium=local&utm_campaign=Glocal+aqaba
Оценка в Booking 8.0 , Оценка в Tripadvisor –  4,5/5
5-звезден хотелски комплекс в центъра на Акаба, на брега Червено море. Разполага с хубав частен плаж, няколко открити басейна и 5 заведения за хранене. Предлага безплатен WiFi във всички части. Стаите му са светли и просторни, а обслужването на много високо ниво.
Цени от 580 евро на човек за 7 дневна почивка
*******

Mövenpick Tala Bay Aqaba  5*

https://www.movenpick.com/en/middle-east/jordan/aqaba/resort-aqaba-tala-bay/overview/?utm_source=google&utm_medium=local&utm_campaign=Glocal+aqaba-tala-bay
Оценка в Booking
8.1, Оценка в Tripadvisor –  4,5/5
5-звезден хотелски комплекс, на брега на морето в в залива Тала,  с басейн в стил лагуна с водопади, както и СПА и уелнес център с площ от 1200 квадратни метра. Всички стаи разполагат със самостоятелен балкон и безплатен мини бар.
Цени от 680 евро на човек за 7 дневна почивка
*******

Al Manara, a Luxury Collection Hotel  5*

https://www.marriott.com/hotels/travel/aqjlc-al-manara-a-luxury-collection-hotel-saraya-aqaba/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2
Оценка в Booking 9.4, Оценка в Tripadvisor –  4,5/5
Al Manara, a Luxury Collection Hotel се намира на брега на морето в Акаба и разполага с частен плаж и безплатен WiFi. Има денонощна рецепция и открит басейн.
Цени от 990 евро на човек за 7 дневна почивка
*******

Kempinski Hotel Aqaba 5*

https://www.kempinski.com/en/aqaba/hotel-aqaba/?utm_medium=organic&utm_source=google&utm_campaign=KIAQJ1&utm_content=gmb&source=S308962248
Оценка в Booking 9.1, Оценка в Tripadvisor –  4,5/5
Крайбрежен хотелски комплекс, предлагащ 5 различни заведения за хранене и открит басейн, с изглед към белият пясъчен плаж.
Цени от 850 евро на човек за 7 дневна почивка
*******

InterContinental Aqaba 5*

https://www.ihg.com/intercontinental/hotels/us/en/aqaba/aqjha/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-IC-_-JO-_-AQJHA
Оценка в Booking 8.4, Оценка в Tripadvisor –  4,5/5
Този елегантен хотел разполага с частен плаж в залива Акаба и предлага стаи с балкон с изглед към Червено море и басейн тип лагуна, с площ от 200 квадратни метра. Хотелът разполага и с обширен СПА център.
*******

Hyatt Regency Aqaba Ayla Resort 5*

https://www.hyatt.com/en-US/hotel/jordan/hyatt-regency-aqaba-ayla-resort/aqjra
Оценка в Booking 8.7, Оценка в Tripadvisor –  5/5
Hyatt Regency Aqaba Ayla Resort е разположен на частен плаж в Акаба.
Цени от 800 евро на човек за 7 дневна почивка
*******

Забел. Пътуването е индивидуално.
Цената вкл. самолетен билет и хотелско настаняване с вкл. закуска и не обвързана с набирането на определен брой участници.

Information

Find More