Бангкок - Плаващите пазари - круиз до Аютая - остров Пукет - островите Пи Пи 10 дни/ 9 нощувки

Print Friendly, PDF & Email

Тайланд (Бангкок и о. Пукет)

Ден 1: София- Бангкок
Полет от София за Бангкок. Пристигане в Бангкок на другия ден

Ден 2: Бангкок
Посрещане от местната ни агенция и трансфер до хотел Aetas Lumpini 4*. Настаняване в двойни стаи делукс. Свободно време.

Ден 3: Бангкок
След закуска се отправяме на целодневна екскурзия из Бангкок, с вкл. обяд и екскурзовод на английски език. Екскурзията комбинира най-значимите храмове в града: Wat Trimitr (Temple of the Golden Buddha), Wat Po (Temple of the Reclining Buddha) и Wat Phra Kaew (Temple of the Emerald Buddha), както разбира се и the Grand Palace. Ще се насладите и на разходка с моторна лодка из каналите на Бангкок. Връщане в хотела за нощувка.

Ден 4: Бангкок
След закуска ни предстои полудневна екскурзия до невероятните плаващи пазари на Бангкок- Damnoen Saduak, които се намират на около 110 км. от града.  Пътуването ще отнеме около 2 часа. Мястото е невероятно пъстро и шумно, в каналите са струпани стотици лодки, предлагащи дрехи, сувенири, екзотични плодове и най-различна храна. Ако си харесате нещо, просто помахайте на продавача от съответната лодка и той сам ще се приближи към вас. Цените на стоките тук са обикновено двойни, но никой не си тръгва без да купи нещо 🙂 След плаващия пазар ще посетите и Phra Pathom Chedi, най-голямата пагода в Югоизточна Азия.

Ден 5: Бангкок
След закуска отпътуване от River City pier- пристанището на Бангкок за круиз до Аютая, последната столица на Тайланд, преди Бангкок, разположена на 70 км. Този невероятен град е бил сринат до основи от бирманците през 1767 година. Посещение на Wat Mahathat, един от най-старите храмове в града. Ще продължите с автобус към Летния дворец в Bang Pa-In. Навръщане към Банкок ще се повозите с корабче по живописната река Чао Прая- „Реката на Кралете“. Включен обяд на шведска маса на борда на кораба. Връщане в хотела в Бангкок.

Ден 5: Бангкок- о. Пукет
След закуска освобождаване на стаите и трансфер до летището за полет до о. Пукет. При пристигане на острова ще бъдете трансферирани до хотел Phuket Kamala beach 4*, разположен на брега на морето в залива Камала. В хотела ще останете 5 нощувки с включена закуска. Следобедът е предвиден за плаж.

Ден 6: о. Пукет
След закуска се отправяте на полудневна, панорамна екскурзия из острова, която ще ви покаже живота на местните и красивата му природа. Връщане в хотела, свободно време за почивка и плаж.

Ден 7: о. Пукет
Закуска в хотела и трансфер до лодката, която ще ви отведе на целодневен тур до най-известните острови в света-  Phi Phi Don и Phi Phi Ley. Докато стигнете до тези невероятни острови, ще имате възможност да храните риби, а защо не и да се погмуркате с шнорхел в кристално чистите води на морето. Ще посетите и невероятния залив ‘Maya Bay’ от филма Плажът. Включен обяд, по време на екскурзията.

Ден 8- 10: Свободно време за плаж и почивка

Ден 10: Полет за България
След закуска освобождаване на стаите и трансфер до летището на о. Пукет за обратния полет до София. Стаите в хотела трябва да се освободят до 12.00 ч. на обяд. 10-часов престой в Доха навръщане с осигурени хотел, трансфер и виза за влизане в Катар. Нощувка.

Ден 11: Излитане от Доха рано сутринта. Пристигане в София по обяд

Цена на човек, настанен в двойна стая: от 1050 евро

Цената включва:

 • Всички трансфери от/до летището, както и по време на екскурзиите от и до хотела
 • 4 нощувки с включена закуска в Бангкок
 • 5 нощувки с включена закуска на о. Пукет
 • 2 полудневни и 1 целодневна екскурзии в Бангкок и 2 екскурзии на о. Пукет
 • Виза за Тайланд, предварително издадена от България
 • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“

Цената не включва:

 • Самолетни билети София- Бангкок- о.Пукет- София с всички включени такси и багаж
 • Самолетен билет Бангкок- о. Пукет
 • Разходи от личен характер
 • Доплащане за настаняване в единична стая
 • Активности, които не са споменати в програмата
 • Застраховка „Отказ от пътуване“

Моля, имайте предвид, че:

 • Цената е калкулирана при група от минимум 4-ма туристи
 • Хотелите по програмата могат да бъдат сменени по желание
 • В програмата могат да бъдат добавени допълнителни нощувки, както и престоят да бъде намален

Information

Find More