Мистичният остров Мадейра е като че излязъл от приказка, опасан с високи планински хребети, в които бушуват водопади, потънал в зеленина през цялата година и покрит с було от облаци и мъгли, които сменят сенките на светлината през целия ден

Print Friendly, PDF & Email

Savoy Saccharum Resort & Spa 5*

http://www.savoyresorts.com/savoy-hotels-and-resorts-madeira
Оценка Booking:  9.3, Оценка Trip Advisor: 4.5/5
Луксозен 5-звезден дизайнерски хотел, разположен на плажа Калета, между планините на Мадейра и Атлантическия океан, Savoy Saccharum Resort & Spa разполага с инфинити басейн на покрива и конферентни зали.
*********

Albatroz Beach & Yacht Club 5*

https://www.albatrozhotel.com/
Оценка Booking:  9.3, Оценка Trip Advisor: 5/5
Този 5-звезден хотел се намира на 400 м от своята брегова ивица. Предлага просторни стаи с балкон и изглед към Атлантическия океан и островите Дезертас.
*********

Belmond Reid’s Palace 5*

https://www.belmond.com/hotels/europe/portugal/madeira/belmond-reids-palace/
Оценка Booking:  9.4, Оценка Trip Advisor: 5/5
5-звезден курортен комплекс с изглед към Атлантик, разположен на скален масив сред 10 акра субтропични градини, предлага спа център с изглед към океана, 3 басейна и директен достъп до океанските води.
*********

Royal Savoy 5*

http://www.savoyresorts.com/savoy-hotels-and-resorts-madeira
Оценка Booking:  9.0, Оценка Trip Advisor: 4.5/5
Разположен сред тропически градини в залива Фуншал, луксозният Royal Savoy разполага с 2 отопляеми басейна и луксозни помещения за настаняване
********

Cliff Bay 5*

https://www.portobay.com/en/hotels/madeira-hotels/the-cliff-bay/
Оценка Booking:  9.3, Оценка Trip Advisor: 5/5
Cliff Bay е разположен на върха на естествен полуостров и предлага панорамна гледка към Атлантическия океан и собствен достъп до морето. Разполага със закрити и открити плувни басейни, ресторант с 2 звезди Michelin и безплатен Wi-Fi.
**********

Residence Porto Mare 5*

https://www.portobay.com/en/hotels/madeira-hotels/the-residence/
Оценка Booking:  9.3, Оценка Trip Advisor: 5/5
Този 4-звезден хотел във Фуншал се намира само на 100 метра от Атлантическия океан. Той предлага 5 плувни басейна, 4 ресторанта и модерни помещения за настаняване с кухненски бокс и балкон.