Лукcозен хотел с обширна зелена територия и златист пясъчен плаж. Единствен по рода си в региона, част от Small Luxury Hotels Of The World

Print Friendly, PDF & Email

 

Как да стигнете до Eagles palace?…
Хотелът се намира на няколко километра от Уранополи, третият ръкав на Халкидики- п-в Атон, на доста усамотена територия, има много хубав собствен плаж, прекрасни терасовидни градини и много удобни и големи помещения за настаняване.

Предлага най-различни помещения за настаняване, като най-малките стаи са Superior Room, разположени в основната сграда, имат изглед към морето или градината и в тях се настаняват до 3-ма души.
Junior Suite Sea Front , в която бяхме настанени ние, е голяма стая, също с всекидневна и спалня, но с пряк изглед и близо до морето.


Junior Suite Sea Front  with Jacuzzi също са с всекидневна и спалня, пряк изглед към морето и джакузи в банята.
Очите ни останаха обаче в Grand suite-а с частен басейн 🙂 . Голям е 150м2, със собствен басейн и изглед към морето 🙂

Изхранването в хотела е на база закуска или закуска и вечеря. Храната е много изискана.

Хотелът е построен на стръмно място, но пък предлага божествени гледки. Няколко пътечки се спускат надолу към брега, заобикаляйки красиви градини и места за почивка. Въпреки, че на пръв поглед не е много удобен за хора с малки деца, хотелът предлага всичко необходимо за тях. Имат детски клуб, детски басейн, площадка за игра.

Колко ще ви струва да почивате в Eagles palace?
Моля, имайте предвид, че цените на хотела през различните ни доставчици са различни. Свържете се с нас, за да проверим за най-изгодната цена, в зависимост от датите ви на настаняване.