Print Friendly, PDF & Email

 

 

Луксозен комплекс, построен в средиземноморски стил. Състои се от седем-етажна основна сграда и една отделна, включваща 5 корпуса. Уникален със своето разположение на хълм, амфитеатрално разположен, отличава се с висок стандарт на обслужване. В хотела ще откриете много забавления и модерен СПАцентър.

Предлага най-различни помещения за настаняване:

Double Room Side Sea View или Sea View са в трети корпус на хотела. Имат прекрасна гледка към морето и позволяват настаняване на 3-ма човека.
Junior Suite са комбинирани дневна и спалня. Възможността за настаняване тук е по-голяма, до 4-ма човекаDeluxe Junior Suite и Deluxe Suite се намират в отделен корпус Deluxe. Гостите, които отсядат в тези типове стаи разполагат със свой ексклузивен достъп до басейн и бар. Помещенията са комбинирана дневна и спалня.
One Bedroom Family Suite : Намира се на първия етаж на първи, втори и четвърти корпус.Отделна всекидневна и спалня. Възможност за настаняване на до 4-ма души.

Изхранване: Ultra All Inclusive

Моля, имайте предвид, че цените на хотела през различните ни доставчици са различни. Свържете се с нас, за да проверим за най-изгодната цена, в зависимост от датите ви на настаняване.